• Har du lyst til å begynne å trene Karate?

    29.august starter vi opp treningen igjen, og du er hjertlig velkommen som nybegynner. Vi tilbyr trening til både barn, ungdom og voksne!

    Stilarten vi trener heter Kyokushinkai, og du vil gjennom karatetreningen lære selvforsvar, i tillegg til at kondisjon, styrke og smidighet blir forbedret.                                                                                                                                                                                                     Vi ser frem til å starte opp treningen igjen, og håper at du blir en del av klubben. Har du noen spørsmål? Ring 97559656 eller send oss en melding på facebooksiden vår «Alta Karateklubb».

    Treningstider: http://www.altakarateklubb.no/timetable/

    Vel møtt!