• Spørreundersøkelse

    Hei! Dere som medlemmer er det viktigste for oss i klubben. Vi ønsker at alle skal trives på treningen og at dere er fornøyd med både trenere, kvaliteten på treningen og ikke minst med det sosiale fellesskapet.

    Vi har derfor laget denne spørreundersøkelsen som tar for seg dette. Vi ber alle medlemmer svare på denne undersøkelsen, både barn og voksne. For dere foreldre/foresatte som har småbarn i klubben er det viktig at dere går gjennom denne med de, slik at også de aller minste får si sin mening.

    Det er viktig at alle tar denne, så vi kan gå gjennom og se hvordan vi kan forbedre oss. Dette er til fortjeneste for dere selv 😃

    Spørreundersøkelsen er helt anonym og tar maks 15 minutter å gjennomføre. Klikk inn på linken nedenfor:Skjermbilde 2017-01-23 kl. 23.35.21

    https://goo.gl/forms/Ahefiu7gcvFqNts42