• GRATIS SELVFORSVARSKURS

  VI INVITERER FORELDRE/FORSATTE OG PARTNERE I KLUBBEN TIL GRATIS SELVFORSVARSKURS!

  Har du lyst å lære mer om selvforsvar? Da bør du ta en titt her👇🏻

  👉🏼HVEM PASSER KURSET FOR? 
  Kurset passer for deg som er forelder/foresatt eller parteren til noen i klubben, og som ønsker å lære seg selvforsvar.

  👉🏼HVA LÆRER JEG?
  Kurset vil ta for seg enkle selvforsvarsteknikker, som du kan anvende i nødstilfeller. Vi starter med det helt grunnleggende, så du trenger ingen forkunnskaper verken fra karate eller trening generelt.

  👉🏼HVORFOR SKAL JEG LÆRE SELVFORSVAR?
  Det er viktig å presisere at selvforsvar ikke handler om vold, men om å kunne forsvare seg hvis det skulle være nødvendig. Det betyr at hvis du skulle være så uheldig å komme i en situasjon der du trenger å forsvare deg, så vet du noen teknikker som kan hjelpe deg ut av situasjonen.

  Hiv på deg treningsklærne, eller klær det er lett å bevege seg i og møt opp i gymsalen på Sandfallet ungdomsskole. Kurset er onsdag 13.februar kl. 19.00 – 21.00. Påmelding skjer her: https://goo.gl/forms/fPaU4JsiOyJ9YRJ93