• NYTT SELVFORSVARSKURS

For noen uker siden hadde vi gratis selvforsvarskurs for familiemedlemmer i Alta karateklubb. Vi synes det var så gøy at vi kjører på med en til – nå åpent for alle i hele Alta!

Har du lyst å lære mer om selvforsvar? Da bør du ta en titt her👇🏻

👉🏼HVEM PASSER KURSET FOR?
    Kurset passer for deg som ønsker å lære selvforsvar, er nysgjerrig på karate eller rett og slett bare ønsker en liten utfordring! Arrangementet har en nedre aldersgrense på 16 år.

👉🏼HVA LÆRER JEG?
    Kurset vil ta for seg enkle selvforsvarsteknikker, som du kan anvende i nødstilfeller. Vi starter med det helt grunnleggende, så du trenger ingen forkunnskaper verken fra karate eller trening generelt.

👉🏼HVORFOR SKAL JEG LÆRE SELVFORSVAR?
    Det er viktig å presisere at selvforsvar ikke handler om vold, men om å kunne forsvare seg hvis det skulle være nødvendig. Det betyr at hvis du skulle være så uheldig å komme i en situasjon der du trenger å forsvare deg, så vet du noen teknikker som kan hjelpe deg ut av situasjonen.

Hiv på deg treningsklærne, eller klær det er lett å bevege seg i og møt opp i gymsalen på Sandfallet ungdomsskole. Kurset er onsdag 20.februar kl. 19.00 – 21.00. Påmelding skjer her: https://goo.gl/forms/3nXvxQvVogCX1J8o2

INFO ANG VINTERFERIE

Treningen foregår som normalt i dag, men resten av uka er det vinterferie. Nyt ferien og lad batteriene 🔋❄️

• GRATIS SELVFORSVARSKURS

VI INVITERER FORELDRE/FORSATTE OG PARTNERE I KLUBBEN TIL GRATIS SELVFORSVARSKURS!

Har du lyst å lære mer om selvforsvar? Da bør du ta en titt her👇🏻

👉🏼HVEM PASSER KURSET FOR?
    Kurset passer for deg som er forelder/foresatt eller parteren til noen i klubben, og som ønsker å lære seg selvforsvar.

👉🏼HVA LÆRER JEG?

👉🏼HVORFOR SKAL JEG LÆRE SELVFORSVAR?

Hiv på deg treningsklærne, eller klær det er lett å bevege seg i og møt opp i gymsalen på Sandfallet ungdomsskole. Kurset er onsdag 13.februar kl. 19.00 – 21.00. Påmelding skjer her: https://goo.gl/forms/fPaU4JsiOyJ9YRJ93

• KJØP AV UTSTYR

Her kan du bestille utstyr som du trenger til treningen!

altakyokushinshop.no

• BILDER FRA GRADERING