• NNM I FULLKONTAKT KARATE 2018

 • Grillparty

   

  Søndag 17.juni kl 12.00 har vi sommeravslutning for alle i karateklubben! Hele familien er velkommen og sammen feirer vi sesongen! Vi serverer grillmat og drikke. Grillingen finner sted på Lathari stranda.

  Påmelding på sms til Tommy – 97559656, innen fredag 15.juni kl 18.00. Det er 100 kr per pers. Under 6 år kr. 50,- pr. barn. Vi tar kort.

  Skriv om det er barn eller voksne, så matmengden blir riktig. Vi ses!

 • Årshjul 2018

  Hei!

  På filen under kan du se kommende arrangementer og graderinger for resten av året. Vi gir selvsagt beskjed om det skulle forekomme endringer. Følg med på vår facebookside!

  Årshjul 2018

 • Sosial sammenkomst

  Vi vil at alle i klubben skal føle seg inkludert og som en del av fellesskapet. Å bli bedre kjent vil styrke samholdet i gruppa og hjelpe på trivselen – noe som igjen gjør treningen bedre! Vi kjører derfor på med en liten fest for juniorgruppene! ?? Det blir på Pernille på Scandic hotell, torsdag 22.mars, kl. 17.30. Det blir vare i ca. 2-3 timer.
   
  Prisen vil være 100,- og da kan man spise så mye pizza man bare vil! ?? Det blir salg av brus. Det blir selvfølgelig musikk og god stemning! ??
   
  Påmelding til altakarateklubb@gmail.com innen 15. mars.
 • Nissegrøtfest og klubbstevne

  I tradisjonens tro inviterer vi til nissegrøtfest og klubbstevne! Det blir grøt med mandel, kaffe, brus, kaker og lotteri. Ta med hele familien din og vi garanterer julestemning!
  Pris: 70 kr per pers

  Vi arrangerer samtidig klubbstevne i kata og fight, hvor alle medlemmer kan være med. Alle barn får premier! Ungdom og voksne blir rangert 1-3 plass.
  Pris: 150 kroner per gren

  Det tar plass på Aronnes Grendehus 3.desember kl. 11. Vi trenger foreldre som kan hjelpe til å bake kaker og samle inn premier, så meld deg gjerne frivillig.

  Påmelding innen onsdag 22.november på SMS til Tommy, 97559656 eller på vår facebookside. Ved spesielle allergier må det gies beskjed. Husk navn, alder, vekt og gren for de som skal konkurrere.

  Vi ses!