• Nissegrøtfest og klubbstevne

I tradisjonens tro inviterer vi til nissegrøtfest og klubbstevne! Det blir grøt med mandel, kaffe, brus, kaker og lotteri. Ta med hele familien din og vi garanterer julestemning!
    Pris: 70 kr per pers

Vi arrangerer samtidig klubbstevne i kata og fight, hvor alle medlemmer kan være med. Alle barn får premier! Ungdom og voksne blir rangert 1-3 plass.
    Pris: 150 kroner per gren

Det tar plass på Aronnes Grendehus 3.desember kl. 11. Vi trenger foreldre som kan hjelpe til å bake kaker og samle inn premier, så meld deg gjerne frivillig.

Påmelding innen onsdag 22.november på SMS til Tommy, 97559656 eller på vår facebookside. Ved spesielle allergier må det gies beskjed. Husk navn, alder, vekt og gren for de som skal konkurrere.

Vi ses!

• Vel overstått treningshelg

Treningshelga er over for denne gang og vi takker alle som var med å deltok! Vi vil rette en stor takk til Magne Kåstad som tok seg tid til å komme til oss! Helga har vært utrolig bra og lærerik, og vi ble virkelig inspirert og motivert ⭐️🙌🏻 Du er hjertelig velkommen tilbake når som helst! 😄

Trykk inn på bildene for større versjon.

• Treningstider for helga

Hei! Her er treningstidene for helga. Det kan bli endringer, så følg med på facebook-siden vår, og her på hjemmesiden. Vi ses!

(trykk på bildet for større versjon)

• Treningshelg med Magne Kåstad

ER DERE KLAR FOR TRENINGSHELG!?

Vi får besøk av selveste Magne Kåstad og da kjører vi på med en treningshelg! Er dere klar for å bli lært opp av en Europa-mester?! Det er vi

Det blir fokus på kata og kamptrening.
    Instruktør 3 og 4. november Shihan Magne Kåstad 5. Dan. Instruktør 5. november Sensei Tommy Edvardsen 4. Dan

Overnatting kan ordnes, men da må vi ha beskjed snarest.

Har du noen spørsmål? Skriv til oss på facebook eller kontakt Tommy Edvardsen på tlf 97559656. Du kan også sende mail til altakarateklubb@gmail.com

Vi håper at du blir med!

• Gradering

GRADERING

Torsdag 26.oktober er det barnegradering til vanlig treningstid.

OBS! Husk å levere graderingskort og betale graderingsavgiften på kr. 50,- før graderingen.

Vi ønsker alle lykke til!