Har du lyst å begynne å trene, men vet ikke helt om det er noe for deg?
Alle nye medlemmer får 4 gratis prøvetimer uten å betale noe. Slik kan du prøve deg frem først.

Hva koster det å trene?
Kontingent er på kr. 500,- pr. år.

I tillegg kommer det en treningsavgift en gang i måneden. Man kan velge å betale for alt med engang.

• Voksne kr. 177,- pr. mnd.
  • Ungdom 12 – 15 år kr. 160,- pr. mnd.
  • Barn 8 – 12 år kr. 135,- pr. mnd

Vi har også en avdeling i Kvænangen, som har følgende priser:

• Voksne kr. 140,- pr. mnd.
  • Ungdom 12 – 15 år kr. 120,- pr. mnd.
  • Barn 8 – 12 år kr. 100,- pr. mnd.

Annen informasjon
Vi gir vi 20 % rabatt til studenter og familier med inntil 2 medlemmer. For de familier som har 3 eller flere medlemmer får 30% rabatt på treningsavgiften. Vi anbefaler avtalegiro som betalingsløsning.

I tillegg er det 2 – 3 dugnader i løpet av treningsåret, som alle må delta på.

Slutte?
Det er 2 mnd. oppsigelsestid etter utmelding er mottatt på mail: altakarateklubb@gmail.com

For nærmere informasjon, kontakt Tommy Edvardsen på mobil 975 59 656 eller
E-post: altakarateklubb@gmail.com

Vi gjør oppmerksom på at all informasjon skjer på vår hjemmeside www.altakarateklubb.no, facebookside og pr. e-post.

Når du blir medlem av Alta karateklubb og Kvænangen karateklubb samtykker man at klubben kan legge ut bilder av deg på vår facebookside og vår hjemmeside. Om dette ikke er greit må man ta kontakt med oss.

Facebook: https://www.facebook.com/altakarateklubb/

Vi har også en ny oppstartet instagramkonto som du er velkommen å følge! @altakarateklubb.