top of page

Gratis prøvetimer i hele januar for alle som har lyst å prøve karate

Oppdatert: 11. jan.
Det er ingen binding eller forpliktelser. Det er bare å møte opp på Sandfalle skole og du vil bli tatt imot av noen hyggelige trenere, som vil veilede og inspirere deg til å trene karate.

 

Oppstart

Voksne         onsdag 3. januar kl. 1900

Barn             torsdag 4. januar kl. 1700 (fra 2 Trinn)

Ungdom       torsdag 4. januar kl. 1800

 

Treningstider:

Barn             Tirsdag og torsdag kl. 17:00 (2 trinn)

Ungdommer Tirsdag og torsdag kl. 18:00

Voksne:        Mandag og torsdag kl.19:00

 

  

VÅRT VERDIGRUNNLAG OG FOKUS

Treningsglede. Hos oss skal du ha det gøy når du trener karate. Treningen skal være noe som gir deg glede og energi, samtidig som du jobber mot dine treningsmål.

 

Fellesskap. Hos oss skal du bli inkludert og i Alta karateklubb er det plass til alle. Vi prioriterer sosialt samhold høyt og vårt mål er at alle skal bli sett. 

 

Selvutvikling. Hos oss skal du ha mulighet til å utvikle deg selv. Vi setter søkelys på å utvikle din fysiske og mentale styrke, og gjennom tilpassede treninger hjelper vi deg mot ditt mål. 

 

 

132 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Ekstra ordinært årsmøte

Ekstraordinært årsmøte Etter årsmøte har klubben valgt skifte organisasjon fra KWF til Kyokushin-kan. Det vil bli sendt en søknad om medlemskap til Kyokushin-Kan. Hva betyr det for våre medlemmer Det

Ekstraordinært årsmøte i kveld

Minner om ekstraordinært årsmøte i kveld (onsdag 22. mai) kl. 1800. Saken gjelder bytte av organisasjon. Sted: Heidenreich, blåskjellveien 7 (der Øysten jobber) På grunn av årsmøte blir det ingen tren

Comments


bottom of page