top of page
IMG_5888.jpg

BARN 8-12 ÅR

NYBEGYNNER

KAN BARN TRENE KARATE?

Absolutt!

 

I klubben har vi over 50 barn og vi har stort fokus på barnegruppene våre. Når man er barn vil man gjerne prøve ulike sporter for å finne ut hvilken man liker – det har vi forståelige for og tilbyr derfor fire gratis prøvetimer slik at du/ditt barn kan prøve først. Dette tilsvarer to uker trening, og prøvetimene må brukes sammenhengende. Øvrige priser kan du finne HER. 

 

På barnetrening har vi fokus på å få kontroll på kroppen din og lære seg grunnleggende karateteknikker (ulike slag og spark). Barna skal trives på trening og vi har derfor stort fokus på lek og fellesskap. Det skal være en glede for barnet ditt å komme på trening og en aktivitet de ser frem til. Treningen er derfor noe mer løst og ledig enn voksentreningen, men vi har selvsagt også fokus på disiplin, som er en av grunnpilarene i karate. Hvis du vil lære mer om hva karate er kan du trykke deg inn HER, og hvis du ønsker å lære mer om hvorfor man skal trene karate kan du trykke deg inn HER. 

TRENINGSTIDER

FOR FORELDRE

Foreldre/foresatte er velkommen til å se på treningen, men det er også helt i orden at dere ikke er tilstede under treningen. Hvis dere har lyst så er det fullt lov til å trene ilag med deres barn!

Vi har to dugnader i året og det er ønskelig at foreldre også stiller opp. Omtrent en gang i året har vi også foreldremøte, hvor vi forventer at foreldrene stiller. På dette møtet blir det dannet et foreldregruppe og vi informerer om det kommende treningsåret. De som stiller seg frivillig i foreldregruppen har i oppgave å arrangere sosiale aktiviteter for barna for å skape et godt fellesskap i klubben. 

HVA TRENGER BARNET MITT PÅ TRENING?

Til første trening trenger man kun lette treningsklær eller noe tilsvarende. Husk vannflaske. Når barnet ditt har bestemt seg for å trene trenger de følgende utstyr:

  • Karatedrakt

  • Knokebeskytter

  • Legg/vristbeskytter

  • Susp (til gutter)

  • Tannbeskytter
     

Når det har trent ett årstid trenger de også hjelm.


Alt dette får dere kjøpt her på nettsiden under KARATEUTSTYR. 

bottom of page