top of page
IMG_6158.jpg

VOKSNE (15 ÅR +)

NYBEGYNNER

KAN VOKSNE TRENE KARATE?

Absolutt!

 

I klubben har vi ca. 30 voksne og vårt eldste medlem er faktisk 62 år. Alder er ingen hindring og du er velkommen på treningen uansett alder, og ikke minst uansett kjønn. Kampsport er ikke bare for menn!

 

Karate kan være ukjent for mange, og vi gir deg dermed muligheten å prøve ut sporten før du bestemmer deg. Vi tilbyr fire gratis prøvetimer, noe som tilsvarer to uker trening. Prøvetimene må brukes sammenhengende. Øvrige priser kan du finne HER. 

På treningen lærer vi deg grunnleggende karateteknikker (ulike slag og spark), noe som betyr stort fokus på selvforsvar. I tillegg lærer vi å gå kamp, samt kata som er skyggeboksing i et spesielt mønster. For de som ønsker å ta et skritt videre legger vi til rette for å konkurrere i kamp og kata. Hvis du vil lære mer om hva karate er kan du trykke deg inn HER.  

Vi har et godt miljø i klubben vår og vi ønsker at alle skal trives på trening. Her handler det ikke om å være i god form, men å videreutvikle deg selv fra ditt eget utgangspunkt. Dette betyr at enten du aldri har trent eller du er topptrent, så er karate noe for deg – vi tilrettelegger treningen etter dine behov. Hvis du ønsker å lære mer om hvorfor man skal trene karate kan du trykke deg inn HER

TRENINGSTIDER

HVA TRENGER JEG TIL TRENING?

Til første trening trenger man kun lette treningsklær eller noe tilsvarende. Husk vannflaske. Når du har bestemt seg for å trene trenger de følgende utstyr:

  • Karatedrakt

  • Knokebeskytter

  • Legg/vristbeskytter

  • Tannbeskytter

  • Susp (til menn)

  • Hjelm (for de som ønsker å konkurrere)

  • Brystbeskytter (til damer)


Alt dette får dere kjøpt her på nettsiden under KARATEUTSTYR.

bottom of page