top of page
STYRET

Under ser du en presentasjon av styremedlemmene i Alta karateklubb. Styret er til for å sørge at klubben går rundt gjennom å vedta og ta avgjørelser. ​​Styret blir valgt ved årsmøte som er hver år i februar/mars. Årsmøte gir retningslinjene til styret som de skal følge. Styrets viktigste oppgave er å drifte klubben slik at den for en positiv utvikling i forhold til medlemsmassen og økonomien.

Tommy.jpg

Shihan Tommy Edvardsen

Klubbleder

5.Dan

Shihan Tommy Edvardsen er 56 år gammel og har 5.dan. Han er klubbleder og hovedinstruktør i klubben. Han har trent karate helt siden 1982 da han var med å starte opp Vadsø karateklubb. I 1987 startet han Alta karateklubb og 2017 bidro han med å åpne underavdelingen Kvænangen karateklubb.​ I tillegg til å være aktiv i sin egen klubb, er han også president i KWF Norge, som Alta karateklubb er medlem av. Her jobber han med å utvikle organisasjonen for å blant annet få flere medlemsklubber, samt at klubbene følger KWF sine retningslinjer. 

Marianne.jpg

Senpai Marianne Edvardsen

Styremedlem

2.Dan

Senpai Marianne er 62 år og er faktisk vårt eldste medlem. Hun har trent karate siden 1988, og startet som trener allerede i 1990. Marianne brenner for å dele karategleden med barn, og ønsker å hjelpe barn i ulike situasjoner. Hun synes det er utrolig givende å se barna føle mestring og få selvtillit. Marianne er også ivrig å arrangere klubbstevner, nissegrøtfester og dugnad. 

 

I tillegg til å være utdannet barnetrener har hun deltatt som dommer på både NNM og NM.

Øysten.jpg

Senpai Øysten Johannessen

Nestleder

1.Dan

Senpai Øysten er 52 år og har 1.Dan. Han har trent karate i hele 18 år og sommeren 2018 fikk han endelig det svarte belte etter en beinhard gradering.

Øysten er nestleder i styret og har vært aktivt i ledelsen i klubben i mange år. Han liker karate fordi det er en fin og allsidig treningsform som kan anbefales til absolutt alle. Han ønsker å motbevise fordommen om at karate er en farlig sport. I tillegg til å være nestleder er han også trener på både alle gruppene. 

Christian.jpg

Christian Li Sivertsen

Styremedlem

1.kyu

Christian er 19 år gammel og har 1.kyu (andre brunt belte). Christian har trent i hele åtte år – helt siden han var ni år gammel!

 

Christian liker å utfordre seg selv i konkurranse, og har deltatt i NNM og NM, noe som har resultert i flere plassplasser i både kata og kamp.

Vivan.jpg

Vivian Tangen Andersen

Økonomiansvarlig

1.kyu

Vivan er 49 år gammel og startet å trene karate i 2013 og har nå 1.kyu. Hun er med i trenerteamet i klubben og er trener for voksenparitet. Vivan liker at karate er en allsidig trening som passer for alle, og tar gjerne en runde med kamp mot unggutta i klubben!

Rune.jpg

Rune Pettersen

Varamedlem

3.kyu 

Info kommer

bottom of page