top of page
9269_redigert.jpg

UNGDOM 13-15 ÅR

NYBEGYNNER

KAN UNGDOM TRENE KARATE?

Absolutt!

 

I klubben har vi mange ungdommer i aldersgruppen 13-15 år. Når man er ungdom vil man gjerne prøve ulike sporter for å finne ut hvilken man liker – det har vi forståelse for og tilbyr derfor fire gratis prøvetimer slik at du kan prøve først. Dette tilsvarer to uker trening, og prøvetimene må brukes sammenhengende. Øvrige priser kan du finne HER. 

Denne gruppen er for de som har vokst ut av barnegruppen, og er klar for å ta steget videre i karate. Vi har selvsagt lek, men i mindre grad enn barnegruppen, samtidig som treningen er mer løst og ledig enn voksentreningen. På treningen jobber vi med grunnleggende karateteknikker, kata og fight. For de som ønsker å konkurrere legger vi til rette for det.

 

Disiplin er en av grunnpilarene i karate og det er dermed fokus på dette under hele treningen. Hvis du vil lære mer om hva karate er kan du trykke deg inn HER. Vi ønsker at du skal ha det gøy på trening og det er derfor viktig for oss å legge tilrette for fellesskap og trivsel – det skal være en glede for deg å komme på trening! Ønsker å lære mer om hvorfor man skal trene karate kan du trykke deg inn HER. 

TRENINGSTIDER

FOR FORELDRE

Foreldre/foresatte er velkommen til å se på treningen, men det er også helt i orden at dere går dere en tur mens ungdommene trener. Hvis dere har lyst så er det lov til å trene i lag med ungdommen din!

Vi har to dugnader i året og det er ønskelig at foreldre også stiller opp. Omtrent en gang i året har vi også foreldremøte, hvor vi forventer at foreldrene stiller. På dette møtet blir det dannet et foreldregruppe og vi informerer om det kommende treningsåret. De som stiller seg frivillig i foreldregruppen har i oppgave å arrangere sosiale aktiviteter for barna for å skape et godt fellesskap i klubben. 

HVA TRENGER MAN TIL TRENINGEN?

Til første trening trenger man kun lette treningsklær eller noe tilsvarende. Husk vannflaske. Når du har bestemt seg for å trene trenger du følgende utstyr:

  • Karatedrakt

  • Knokebeskytter

  • Legg/vristbeskytter

  • Susp (til gutter)

  • Tannbeskytter

  • Hjelm

  • Brystbeskytter (jenter)


Alt dette får dere kjøpt på vår nettside under KARATEUTSTYR

bottom of page