NNM i Kirkenes 2019

I helgen ble det arrangert NNM i Kirkenes, hvor Alta og Kvænangen karateklubb stilte med ti utøvere. Vi gratulerer alle med vel overstått mesterskap og takker for et flott arrangement!

Dette sier klubbleder Tommy Edvardsen om helgas innsats:

Jeg ønsker å gratulere alle som var med fra klubben på NNM i Kirkenes. Dere gjorde en kjempe innsats. Dere skal være stolte som har gjort en så god jobb.

Trener i klubben, Marianne Edvardsen er også svært fornøyd med innsatsen til utøverne:

Som karatemamma til til gjengen måtte jeg felle gledestårer av de flinke utøverne våre

Resultater fra Alta og Kvænangen karateklubb:

KATA:

• Thomas Thomassen - 1.plass (menn 15-17 år)

• Christian Li Siversten - 2.plass (menn 15-17 år)

• Daniel Klemets - 3.plass (menn 13-14 år)

• Andreas Åkvik - 4.plass (menn 13-14 år)

KUMITE (kamp):

• Christian Li Sivertsen - 1.plass (FB menn 15-17 år)

• Raymond Opdahl - 1.plass (FB menn 13-14 år -55kg)

• Daniel Klemets - 3.plass (FB menn 13-14 år -55 kg)

• Lea Merete Kaino-Hestnes - 3.plass (FB kvinner 15-17 år -60 kg)

I tillegg hadde vi Thea Skum og Georg Andrè Boberg som deltok i både kamp og kata for barn. Storm Noi Danielsen og Silas Bek deltok i kumite (kamp) for barn.

Her er noen bilder som er tatt av foreldre som var med:

Flere bilder kan ses her: https://www.altakarateklubb.no/galleri

Gi gjerne din gratulasjon i kommentarfeltet! 👇🏻🎉

190 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Minner om Pizzakveld for ungdomsgruppen kl. 1800 på Peppes Pizza. Håper alle kan komme, da jeg har bestilt pizza til 15 perosner. Klubben spanderer Pizza og brus For spørsmål kontakt Tommy PS! Ingen u